DE BESTE KANT VAN LOGEREN BAAI VAN DE SOMME

De beste kant van Logeren Baai van de Somme

De beste kant van Logeren Baai van de Somme

Blog Article

Er kan zijn nauwelijks restaurant ofwel winkel op de camping, doch er is op 5 kilometer weet ons opwindend stadje, direct met de baai met Somme, met onder verschillende een omvangrijke winkel en veel restaurantjes.

Overeenkomstig een helft betreffende alle Picardiërs vertegenwoordigt de Baie een Somme het allerbeste een streek Picardië. Dit geweldige landschap, een rust en diversiteit met activiteiten en natuur geeft een ziel met de streek echt wederom.

Domaine een la Mer ligt in Woignarue en beschikt over ons restaurant. U dan ook kan gebruikmaken betreffende een bar. behulpzaam en allemaal liep bijvoorbeeld dit hoorde te lopen , plaatje klopte perfect Bovendien alsnog ruime parking en betrouwbaar vanwege het stallen betreffende een motorfiets

Achteraf lopen wij retour richting een parking. Wij beschikken over voor een gehele wandeling wie weet gezien, enig het ree, wat een rust in dit mooie gebied.

Deze milieuvriendelijke accommodatie biedt kamers met geluidsisolatie en zijn ingericht met een mix met antieke voorwerpen en designmeubelen. Daarbovenop word jouw verwend betreffende ons zalig ontbijt, gratis! Meer lees verder en boeken.

De Résidence Pierre & Vacances «Résidence de la Plage» kan zijn ook ideaal gelegen, vlak behalve winkels en eetgelegenheden en er bestaan directe toegang tot het zandstrand. Verdere meer info en registreren.

Voor elke bocht kan zijn dit uitzicht weer anders. Wij bemerken blanke duinen, duinen begroeid met struiken en stukken duin die meer bebost bestaan. Juiste gekwaak te beluisteren naderen we een waterpartij.

Hotel tips! Dit hotel dat we jaren geleden hebben gevonden is Hotel Eethuisje Les Tourelles, ons hotel het eens een keer ook niet op Booking.com staat. Reserveren is helemaal cruciaal. Jouw kunt in het restaurant verder uitstekend schransen, goede gerechten vanwege een goede prijs.

Met de uitgang aangaande het bos staat de 500 jaar antieke eik betreffende Chartreux. U dan ook bereikt aansluitend Noyelles-sur-Mer via een jachthutten en vat naderhand de terugweg met richting Saint-Valéry aan het fietspad voorbij de baai

* Rooms Right refers to the number ofwel rooms right on Booking.com at the lowest rate provided. Other Baai van de Somme rooms may be available on other websites.

Amiens is een geweldige hoofdstad betreffende Somme, waar jouw veel culturele en historische bezienswaardigheden kan ontdekken. Eén betreffende de hoogtepunten kan zijn de Cathédrale Notre Dame. Die middeleeuwse kerk is de grootste over Frankrijk en is een zeker ons bezoekje waard. De kathedraal kan zijn rijkelijk versierd met standbeelden, kunstwerken en speciale gevels en kun jouw betreffende ook binnen indien behalve bewonderen. Ook dien je echt een wandeling vervaardigen door een historische wijk Saint Leu.

De baai behoort tot een van een mooist estuaria betreffende de gehele aardbol en op nauwelijks 2 uur afstand over Parijs is het voor uitstek geschikt een verscheidene reis vanwege rust, bril glazen en ons bezoekje aan Parijs. Betreffende een oppervlakte van 7.200 hectare is een Baie de Somme dit grootste estuarium betreffende Noord-Frankrijk.

Ga ons weekendje (ofwel langer) op ontdekkingstocht in de Baai betreffende een Somme met onze onbegeleide fietstochten. Bekijk een fauna en flora in dit Park Marquenterre, een beroemde zeehonden die de baai bevolken en de charmante vissersdorpjes.

Dit grote voordelig betreffende die locatie is dat jouw veilig dichtbij de zeehonden komt. Parkeer jouw auto op de parkeerplaats aan het eindpunt aangaande een Chemin aux Raisins en jouw ziet ze alang zowat liggen.

Report this page